Návod na Fit obed alebo večeru

Autor: Karol Berta | 8.5.2015 o 8:51 | Karma článku: 7,18 | Prečítané:  4388x

Tak a opäť píšem ďalší článok. Tento krát vám prinášam fotonávod, recept na fitness obed, alebo večeru. Vybral som pre vás brokolicové pyré s fitness kuracími fašírkami. 

Najskôr si spíšeme všetko čo potrebujete:

1x malá cibuľa

200g kuracích, očistených pŕs - nakrájame na kúsky

200g brokolice 

Kokosový olej

Koreninová zmes (dávajte pozor na obsah cukru!)

Granulovaný sušený cesnak

 

Najskôr, ako prvé si pripravíme brokolicové pyré. 

Postup:

Krok č.1: Umyjeme brokolicu,  dáme ju do akéhokoľvek hrnca, zalejeme studenou vodou a necháme variť. Brokolicu varíme dovtedy kým zmäkne. 

Krok č.2: Po dovarení brokolice vyberieme brokolicu z hrnca a dáme ju do mixéru. Pridáme trošku sušeného cesnaku a štipku soli - všetko spolu vymixujeme na úplnú kašovitú konzistenciu. 

Krok č.3: A brokolicové pyré je hotové! 

Ako druhé si spravíme fitness kuracie fašírky. 

Postup:

Krok č.1: Cibuľu si očistíme, rozkrojíme na polovicu, dáme do mixéru a rozmixujeme na malinké kúsky. 

Krok č.2: Do mixéru k rozmixovanej cibuli pridáme 200g kuracích kúskov z pŕs, zmes korenia, 5g kokosového oleja. 

Krok č.3: Všetko spolu rozmixujeme. 

Krok č.4: Zmes z mixéru si rozdelíme na tri časti, ktoré vytvarujeme do tvaru fašírky a položíme na plech s papierom na pečenie. Pečieme v trúbe 15 min pri teplote 180 stupňov. 

Krok č.5: Hotovo! Po uplynutí 15 min vyberieme a podávame spolu s brokolicovým pyré! 

Je to jednoduché, rýchle, nízkotučné, s kvalitným zdrojom bielkovín a  sacharidov. Toto jedlo je vhodné ako na obed, tak na večeru. Vyskúšajte a dobrú chuť! :)

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

PLUS

Najdlhšia bytovka na svete je vo Viedni a má meno po Marxovi. Je radosť v nej žiť

Nie je špinavá ani nebezpečná, hoci sú v nej sociálne byty. Nezamestnaní v nej bývajú vedľa profesorov.

PLUS

V kráľovstve polievok sa držková nevarí

Do niekoľkých hrncov naložili Bratislavčania svojho tvorivého ducha.


Už ste čítali?