FIT recept na zdravé mlsanie

Autor: Karol Berta | 15.9.2016 o 20:27 | Karma článku: 2,00 | Prečítané:  445x

Každý víkend sa snažím vymyslieť nejaký ten FIT sladký recept, ktorý by som VÁM - mojím verným čitateľom, klientom a známym chcel posunúť. Rozhodol som sa, že Vám sem pravidelne pridám a rozpíšem presný recept na každý jeden.

Dnes si presne rozpíšeme recept na Kokosovo - arašidový koláčik, ktorý mal skutočne veľký úspech. :)

Ak ste však nedočkaví a recept chcete čím skôr, tak sledujte moju stránku na FB - Karol Berta IFBB Men´s Physique! Tam fotky a recepty pridávam aktuálnejšie, avšak nerozpisujem ich tak podrobne ako tu. 

 

Kokosovo - arašidový koláčik s vanilkovým proteínom

Čo potrebujeme?

  • 30g akéhokoľvek srvátkového proteínu ( najlepšie Izolátu)
  • 2 vajíčka (celé)
  • Kokosový olej (pokojne panenský)
  • Kokosovo - arašidové maslo od firmy - ja používam výlučne od firmy Pure Nuts (prípadne stačí ak máte doma strúhaný kokos a prikúpite len jemné arašidové maslo)
  • Stéviu (pre dosľadenie podľa Vašej chuti, ale môžete použiť aj med, alebo agave)
  • Ovocie podľa vlastného výberu ( ja by som volil kiwi, granátové jablko, ananás a pod.)
  • Strúhaný kokos
  • Bezlepkové kukuričné piškóty (10 krúžkov) / alebo na zhustenie môžete použiť aj jemnú ryžovú múčku (tú obľubujem viac)

 

Postup:

1. Najlepšie je použiť elektrický mixér, ktorý vám základnú zmesku pre koláčik dobre rozmixuje!

 Do základu idú: 2 celé vajíčka, strúhaný kokos - 2 veľké PL, 30g vanilkového proteínu, 2 kopcovité ČL arašidového masla (prípadne ešte pridajte trošku natural arašidov navyše ak chcete) , trošku stévie na dosľadenie, 10 ks kukuričných bezlepkových piškotiek (alebo zhustite jemnou ryžovou múčkou) - všetko poriadne rozmixujete do hladka

2. Vymixovanú zmesku vylejte do malej formy na pečenie (ja používam malú silikónovú) a pečiete v rúre pod teplotou 170 stupňov cca do 10 min. 

3. Potom už len stačí vybrať, nechať vychladnúť a môžete podávať spolu s ovocím. Ja som použil ovocie, domáci makový krém a arašidové maslo ( vid obrázok). Môžete ešte posypať kokosom na záver, alebo pridať akýkoľvek toping - no to už záleží na Vašej fantázií. 

 

 

To bolo pre dnešok všetko, ďalší receptík už čoskoro! Tak sledujte a čítajte :)  

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

PLUS

Čudovali sa mu, že fotí Indiánov. Bieli ním opovrhovali, domorodci mu dôverovali

Keby nebolo fotografa Edwarda S. Curtisa, len ťažko by sme dnes hľadali vizuálnu podobu kultúry, ktorá vzápätí zmizla.

AUTO

F1: V prvej Veľkej cene zvíťazil Vettel, jazdcov trápila technika

Kvôli finančným problémom z kalendáru vypadla Veľká cena Nemecka aj tím Manor.

SVET

Vitajte v Havane, v meste, ktoré si označkoval El Comandante

Kuba láka turistov na nádych pomerne bezpečnej exotiky.


Už ste čítali?