reklama

FIT pečenie pre zdravie - Krekry k vianočným rozprávkam

Čo by to bolo pozeranie rozprávok cez vianoce bez chutných maškŕt! A čo by to bolo bez kvalitných slaných pochutín! Dnes prinášam úžasný recept a TIP na slané krekry! A nie hoci aké! Aj s pridaním orechového masla od PURE NUTS

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Počas sviatkov sme si zrejme všetci zvykli, že konzumuje okrem sladkého aj rôzne slané pagáče, krekry a množstvo ďalšieho. Ja Vám dnes prinášam recept na zdravé a výživné: 

Arašidovo - Bylinkové Krekry s Parmezánom

(so 100% arašidovým Arašidovým Maslom Crunchy od Pure Nuts, z kukuričnej múky)

dddd
dddd (zdroj: dddd)

Čo potrebujeme?

  • Arašidové Maslo Chrumkavé od Pure Nuts

  • Kúsky celých arašidov

  • Kukuričnú múku - Jemnú

  • Trošku masla

  • BIO panenský olivový olej

  • Zmes sušených byliniek: Tymián, Oregano, Rozmarín, Bazalka

  • Parmezán ( postrúhaný )

  • Himalájsku soľ

  • Vajíčka 

kokok
kokok (zdroj: koko)

Ako postupujeme?

1. Do veľkej misy si vysypeme kukuričnú múku, pridáme k nej sušené bylinky, kúsky parmezánu, malé kúsky arašidov. Všetko dobre premiešame rukou. 

2. Vedľa si potom pripravíme z rozpusteného masla zálievku. A to z samozrejme z rozpusteného masla a soli a vajíčok - všetko dobre metličkou vymiešame do hladka. Zalejem suché suroviny a premiešame rukou. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

3. Potom pridáme k cestu ešte trošku oliv.oleja, arašidové maslo Chrumkavé od Pure Nuts. A všetko poriadne miesime rukou do pevnejšieho cesta. Dávajte pozor a nebuďte zúfalý keď sa Vám trošku cesto bude rozpadávať. Je to kvôli kukuričnej múke. 

4. Hotové pevné cesto odporúčam teraz nechať dobre vychladnúť na 30 min.

5. Potom máte na výber: buď klasicky cesto rozvaľkáte a budete vykrajovať, alebo budete rukou odoberať kúsky, ktoré budete ručne tvarovať na malé placky, alebo tyčinky (ako som to robil ja). 

6. Kúsky si vyložíme na plech na papier na pečenie a pečieme pár minút pri teplote 160 stupňov. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama
kokok
kokok (zdroj: okoko)

Určite tento rýchly a jednoduchý recept vyskúšajte! Určite a rozhodne stojí za to!

DOBRÚ CHUŤ!

Karol Berta

Karol Berta

Bloger 
  • Počet článkov:  66
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som profesionálny fitness a kondičný osobný online tréner. Aktívne športujem na výkonnostnej a v minulosti vrcholovej úrovni. Športu sa venujem už od detstva. Počas aktívného vykonávania posilovania, alebo atletiky som nabral množstvo skúseností v oblasti športových metód, techník, princípov, stravy, výživových doplnkov a mnoho ďalšieho potrebného pre prácu trénera. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu